OREGANO BRASSCHAAT

OREGANO BRASSCHAAT Oregano Brasschaat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Oregano Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 19:25 1 verbrande pizza, 2 andere bijna en 1 die ok was maar pizza’s waren niet hetzelfde als vroeger.
30 mei 2022 om 10:11 Om eerlijk te zijn,wetend dat tegenwoordig dure tijden zijn maar rekening houdend met dit aspect vind ik het nog steeds duur.Had een pasta orrecchiette del casale besteld bakje was half gevuld,en 23 euro...en nochtans bijna naast de deur was het lauw
8 mei 2022 om 21:07 Ik krijg mijn review eerder dan mijn bestelling. We lopen intussen tijdens schrijven al (+2 uur) wachten.
7 mei 2022 om 22:10 N half uur te laat geleverd Pizza was koud Salami smaakte vreemd Bruscetta was al helemaal sponsig was niks krokant meer aan Heel jammer want is allereerste keer dat het tegenvalt Normaal hele lekkere pizza Nog nooit tegen gevallen
6 mei 2022 om 11:18 Heel lekkere pizza, je proeft dat hij vers is en met een dunne krokante bodem! De pasta was ook heel lekker alleen een vrij kleine portie voor de prijs. Bestelling is geplaatst op een donderdagavond en we hebben niet heel lang moeten wachten.
23 apr 2022 om 21:21 Zoals altijd heel lekker , jammer genoeg hebben wij door een storing bij take away meer dan 2u moeten wachten op ons eten. Een blikje cola was maar een magere vergoeding voor zo lang te moeten wachten. Volgende keer 2 dessertjes?
22 apr 2022 om 23:06 De bezorger kende mijn adres niet wat heel vreemd was, maar uiteindelijk wel geleverd en het was nog warm. Toxh een bravo voor de leveringsjongen!
17 apr 2022 om 9:02 Excellent pizza and delivery time. Keep going in this direction…said that from Italians should make you proud of it
11 apr 2022 om 7:52 Great food delivered warm and in time
7 apr 2022 om 23:24 Beste pizzas in de buurt
20 mrt 2022 om 22:34 heerlijke pizza's met super verse ingrediënten, lekker warm geleverd door een vriendelijke bezorger, kortom, zeker voor herhaling vatbaar
20 mrt 2022 om 21:44 Zoals steeds heel lekkere pizza en een onverwacht snelle bezorgtijd (op een zondag!).