OREGANO BRASSCHAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Oregano Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 22:53 We hebben de Ravioli Ricotta besteeld. De kwaliteit was heel goed maar de portie was te klein voor de prijs.
25 feb 2024 om 20:58 Was tegen 18.00 besteld maar 25 min later geleverd. Heb osobuco al in het restaurant gegeten. Is héél lekker maar er was veel te weinig pasta bij. In het restaurant krijg je meer paste voor dezelfde prijs. Heb zelf nog pasta moeten bij maken.
23 feb 2024 om 19:29 Was heel lekker. Wel 1.5 uur moeten wachten en hoofdgerechten zijn ongelooflijk klein. Eerder aperitief hapje dan hoofdschotel.
15 feb 2024 om 21:53 Super lekker eten! Pasta was na 20min al klaar om op te halen. Vriendelijke bediening :)
11 feb 2024 om 20:53 Lekker maar bijna 2 uur moeten wachten
11 feb 2024 om 20:53 Lekker eten en het was warm bij del evering
11 feb 2024 om 19:55 Heel lekker gegeten voor een correcte prijs!
11 feb 2024 om 18:34 Op tijd geleverd, pizza’s waren heerlijk en warm. We bestellen hier zeker nog eens!
11 feb 2024 om 17:34 Om 18.55 hadden we besteld en hebben het pas om 21.15 aangekregen pizza was ook koud. Jammer maar bezorgen is niet top.
11 feb 2024 om 9:28 Levering was goed op tijd. Eten was minder… we hebben een slaatje besteld, was wat sober van smaak en een pasta pesto met scampi’s. Hiervan weet ik de wc wel te vinden vandaag. Ook de hoeveel is weinig. Leek eerder een voorgerecht te zijn.
11 feb 2024 om 8:53 lekker eten, op tijd gebracht
8 feb 2024 om 21:24 Perfect op tijd geleverd Lekker zoals altijd